John Norum: ”Gary Moore begravdes den 23 februari. Det är min födelsedag… spooky”

I en färsk artikel på swedenrockmagazine.com får vi ta del av John Norums tankar kring Gary Moores tragiska bortgång. 

John Norum skriver att ”Den 6 februari är en dag jag sent kommer att glömma. Jag fick ett sms från min gitarrtekniker Peter Erixon. Han skrev att det ryktas om att Gary Moore har dött. Jag tänkte “han skojar väl som vanligt eller så är han helt ute cyklar”. Men det här var inget roligt skämt… Ungefär 10 minuter senare ringde telefonen. Det var Sören Lindberg, Brian Robertsons manager. “Har du hört det fruktansvärda?” frågade han. “Gary Moore är död.” Då förstod jag att det var på riktigt. Chocken satte in och jag sa bara: “Jag kan inte prata just nu.” Sören sa: “Brian är helt knäckt och kan inte fatta att det har hänt. Sen strömmade det in meddelanden hela kvällen från bandmedlemmar, familjen, medmusikanter osv. Och sen började jag tänka på hans fyra barn: “Vad tragiskt.” Det är alltid värst för barnen när nåt sånt här händer. Jag har gått igenom det med min son som förlorade sin mamma för några år sen. Så jag vet vad de går igenom.” Läs hela artikeln här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.