BONAFIDE spelar in liveskiva på Akkurat!

Stockholm 23 & 24 April – Fri Entré

Bonafide är tillbaka i Sverige efter ett par månader av intensivt turnérande i Europa med inte mindre än 31 spelningar genomförda i Tyskland, Spanien, Frankrike, Italien, Schweiz, Österrike, Tjeckien och Norge. Turnén har varit mycket framgångsrik och Bonafide har än en gång visat vilket band som levererar skitig rock snyggast på scen. Turnén är deras femte i Europa. Den mycket lyckade turnén gav bandet blodad tand och man har nu bestämt sig för att spela in en liveskiva. Spelningarna i Stockholm på Akkurat 23 & 24 april kommer att spelas in för en release senare i år. Bandet går på scenen 20:00 och det är FRI ENTRÉ! Räkna med två riktigt ösiga spelningar med låtar från bandets tre plattor – den Chips K-producerade ”Something’s Dripping”, debuten ”Bonafide”, samt senaste releasen ”Fill your Head With Rock”.

Bandets hemsida: http://www.bonafiderocks.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.