Veckans album #13: AMON AMARTH ”Surtur Rising”

Release: 23 mars (Metal Blade/Border)

Hett album om något och veckans dito av fler anledningar än man kan räkna till på tårna. Recensionerna nedan talar för sig själva.

Aftonbladet (4/5) ”För det är just där – i avvägningen mellan barbröstat stridslarm och sansat handlag – som Amon Amarth hittar det segervapen som gör att gruppen kan smula sönder konkurrensen. Och samtidigt lyckas bevisa att man inte behöver attackera i parti och minut för att gå segrande ur striden.”

Expressen (4/5) ”Amon Amarth hoppar bara över de trilskande mellanplattorna och fortsätter att sätta likhetstecken mellan death metal, melankoliska gitarrslingor och refränger med en konsekvens som i sig är ett lika stort, fett utropstecken som varje enskild låt.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>