Veckans album #17: Rydell & Quick med utlottning *AVSLUTAD TÄVLING*

Release: 18 april (Rydell & Quick/Naxos)

*TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR NU KONTAKTAD*

Utlottningen pågår tom siste maj, och vi lottar ut en CD vid varje 100 nya likes. Kom igen nu alla som gillar hårdrock. Sprid budskapet och hjälp till så vi får en rejäl hög att lotta ut till er alla. Hur många känner vi som älskar H.Å.R.D.R.O.C.K.??

Livebandet som är anlitat som få, Rydell & Quick, släpper nu sin grymt efterlängtade ”R.O.A.D.T.R.I.P.”  Turnén sträcker sig som vanligt över hela sommaren och förhoppningsvis ser du dem på en scen nära dig.

Lennart Wrigholm, Skövde Nyheter, skriver: ”Jag vill våga påstå att paret Rydell & Quick är ett unikum i svenskt musikliv…” ”…att de sedan 1989 gjort runt 4 000 framträdanden.” ”…även om många fåkunniga kallat dem ett coverband har de alltid spelat in och framfört eget material.” ”…nu är det dags för ett nytt album och en sak ska då slås fast, här bevisar Rydell & Quick att de inte spelar hårdrock. De spelar hård rock, med starka melodier, föredömlig produktion och mycket snygg stämsång.”


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.