Utlottning: Hårdrocksbarnboken ”JACKS ROCKIGA RESA” *AVSLUTAD TÄVLING*

Var med i utlottningen av världens hårdaste barnbok.   *TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD OCH VINNAREN HAR KONTAKTATS VIA E-POST* ”Jacks Rockiga Resa är en lättläst bok, späckad med rockreferenser som även kommer att diggas av pappa och mamma. Målgruppen är 6-9-åringar men är skriven på ett språk som lämpar sig både för högläsning för yngre rockers och egna studier för mer lässugna.” säger Hans-Olov Öberg på Kalla Kulor Förlag. Läs mer om boken här.

Hur gör man då för att vinna den här boken? Ja, förutom att man ska ha lite tur så måste man ju anmäla sig som det heter. Sänd iväg ett mail med namn och adress till tavling@metalguide.nu (+märk det med ”Hårdrocksbarnboken”) senast siste maj så kanske det är just du som vinner boken. Just det här exemplaret är faktiskt signerat av författaren själv. Lycka till!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.