Ozzy Osbourne firar 30 år som artist och släpper fullmatad jubileumsbox

Ozzy Osbourne fortsätter att leverera musik, konserter och exklusiva samlarprylar. För att fira 30 år som artist släpps den 31 maj (via Sony Music) en limiterad jubileumsbox som innehåller re-mastrade vinyl och CD-utgåvor av ”Blizzard of Ozz” och ”Diary of a Madman” samt ”Ozzy Live” på CD. Förutom en intensiv musikupplevelse så innehåller denna jubileumsbox också en 100-sidig magnifik bok fylld med bilder, en dubbelsidig väggposter samt en fullskalig replica av Ozzys välkända guldkors som han burit frekvent under sina 30 år som artist. Sist men inte minst innehåller också boxen nya DVD:n ”Thirty Years After The Blizzard”.

Denna nya DVD innehåller aldrig tidigare visat bildmaterial med Ozzy och gitarristen Randy Rhoads som är filmat under åren 1981 och 1982. Förutom arkivbilder och filmer innehåller den nya intervjuer med Ozzy och Sharon Osbourne, Lemmy (Motörhead), Steve Vai, Nikki Sixx, Rob Halford, Zakk Wylde och Bill Ward med flera.  DVD:n innehåller också över 70 minuter livematerial varav 30 minuter är bootlegfilmat material – filmat från första raden under konserten på New Yorks Palladium den 2 maj 1981. Denna nya DVD är ett måste för alla Ozzy-fans därute och den befäster och bekräftar Ozzys episka album ”Blizzard of Ozz” och dess påverkan av rock & roll genom tiderna.

Ozzy Osbourne har under sin karriär sålt över 100 miljoner album världen över, varav ungefär hälften är tillsammans med Black Sabbath och resterande miljoner som soloartist.

Ozzy Osbourne är officiell ambassadör för Record Store Day som går av stapeln 16 april världen över.

I sommar kommer Ozzy Osbourne tillbaka till Sverige för att gästa Sweden Rock Festival (8-11 juni) i Sölvesborg – och det gör han som festivalens stora huvudakt. Hemsida: www.ozzy.com