Brittiska rockrävar bildar Snakecharmer

De ursprungliga Whitesnake-medlemmarna Micky Moody och Neil Murray har gått samman med ytterligare fyra musiker under bandnamnet Snakecharmer. Förutom de ovan nämnda så rör det sig om Laurie Wisefield (Wishbone Ash), Harry James (Thunder, Magnum), Adam Wakeman (Ozzy Osbourne) och Chris Ousey (Heartland).

Bandets repertoar består av ”egna gamla låtar”, såsom Whitesnakes Here I Go Again, Fool For Your Loving, Don’t Break My Heart Again, Ready An’ Willing och Ain’t No Love In The Heart Of The City, tillsammans med andra hits från bandmedlemmarnas backkatalog.

Att de här medlemmarna har spelat med världsnamn som Eric Clapton, Tina Turner, Joe Cocker, Jeff Beck, Gary Moore, Magnum, Queen & Paul Rodgers ger en liten fingervisning om deras samlade erfarenheter.

Hemsida: www.snakecharmer.org