Sara bloggar om Christmas Metal Meeting

En av våra flitigaste konsertbesökare har sedan i somras, och för hårdrock.com, dokumenterat spelningar med bla Alice Cooper, Cinderella, The Poodles och nu senast Hardcore Superstar. Unga Sara Köhler tillhör å ena sidan den nya generationens musiklyssnare men står också stadigt med båda fötterna  i den klassiska Sleaze/glam-eran. Hon fullkomligt sprudlade av glädjeenergi när hon för ett tag sen presenterade sina planer inför trippen till Christmas Metal Meeting i Tyskland, där huvudakten var finska Lordi. Tanken var att de skulle träffa banden för reportage och videointervjuer. Exakt vad som finns dokumenterat vet bara Sara själv, och hon lär lägga upp det mesta på sin blogg.

Sara är först ut och snart kommer ännu en av våra ‘rockbrudar‘, Sofia Bergström, att börja blogga under hårdrock.com. Vill du också börja hårdrocksblogga? Skriv några rader och presentera dig själv och dina idéer. Du kanske redan har en blogg?

Under sju avsnitt/delar kan vi följa Sara under Christmas Metal Meeting. Direktlänkar  Del1 Del2 Del3 Del4 Del5 Del6 Del7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.