Veckans album #13: AMON AMARTH ”Surtur Rising”

Release: 23 mars (Metal Blade/Border)

Hett album om något och veckans dito av fler anledningar än man kan räkna till på tårna. Recensionerna nedan talar för sig själva.

Aftonbladet (4/5) ”För det är just där – i avvägningen mellan barbröstat stridslarm och sansat handlag – som Amon Amarth hittar det segervapen som gör att gruppen kan smula sönder konkurrensen. Och samtidigt lyckas bevisa att man inte behöver attackera i parti och minut för att gå segrande ur striden.”

Expressen (4/5) ”Amon Amarth hoppar bara över de trilskande mellanplattorna och fortsätter att sätta likhetstecken mellan death metal, melankoliska gitarrslingor och refränger med en konsekvens som i sig är ett lika stort, fett utropstecken som varje enskild låt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.