Electric Boys till Debaser – här kan du vinna biljetter! *AVSLUTAD TÄVLING*

”And them boys done swang” blev titulerat ‘veckans album’ i våras, men nu är det dags att se Electric Boys live. Som smör på moset får vi som förband också ‘AC/DC-rockarna’ Bonafide och det mer progressiva gänget Librah.

Svara på två enkla frågor och vinn två biljetter till spelningen!

*TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD OCH VINNARNA HAR MEDDELATS VIA E-POST* Ett stort Grattis och två biljetter var till Mikael Juntti, Nacka och Margareta Frånberg Korhonen, Tumba. Biljetterna kommer med Posten.

Kuggfrågorna lyder så här: (1) Vilken hitlåt gjorde Conny & grabbarna ihop med en viss Micke Dubois och (2) vad hade Micke för artistnamn?

Maila ditt svar till tavling@metalguide.nu (+skriv ”electric boys debaser”) senast 21 nov 2011 så kanske du blir en av två lyckliga som kammar hem två biljetter var. Glöm inte uppge namn, adress och telefon. Vinnarna meddelas per e-post. Good luck!

   Supernova Records