Veckans album #20: HAMMERFALL ”Infected”

Release: 18 maj (Nuclear Blast/Warner)

Vem hade kunnat ana det här? Hammerfall av årsmodell 2011 har banne mig laddat alla batterier och levererar precis det vi förväntat oss – och med mycket extra lullull på det. Pressens kommentarer gör ytterligare snack överflödigt.

Aftonbladet (3/5) ”Låtar som växer med utmaningarna”

Göteborgs-Posten (3/5) ”Ett tungt kliv i rätt riktning, med en handfull riktigt bra låtar som Dia de los muertes och Redemption”

Metro (3/5) ”…fokuserar mer på tyngd än lättnynnade melodier. Det är återhållet på ett sätt som jag inte trodde Hammerfall mäktade med”

NWT (3/5) ”Gillar du Hammerfall gillar du Infected, inga konstigheter på agendan.”

nyaskivor.se (4/5) ”Lika vitala som någonsin tidigare och betyget 3,5 avrundas uppåt på grund av känslan av pånyttfödelse. Okej, visst känns flera av ingredienserna igen – refränger som fastnar direkt och en knivskarp ljudbild – men hur som helst gillar jag det jag hör.”

Kulturbloggen (4/5) ”Hammerfall har med sitt åttonde album, ”Infected”, snarare förstärkt sitt varumärke som hårdrocksband.”

Bandets hemsida: www.hammerfall.net

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>