BONAFIDE spelar in liveskiva på Akkurat!

Stockholm 23 & 24 April – Fri Entré

Bonafide är tillbaka i Sverige efter ett par månader av intensivt turnérande i Europa med inte mindre än 31 spelningar genomförda i Tyskland, Spanien, Frankrike, Italien, Schweiz, Österrike, Tjeckien och Norge. Turnén har varit mycket framgångsrik och Bonafide har än en gång visat vilket band som levererar skitig rock snyggast på scen. Turnén är deras femte i Europa. Den mycket lyckade turnén gav bandet blodad tand och man har nu bestämt sig för att spela in en liveskiva. Spelningarna i Stockholm på Akkurat 23 & 24 april kommer att spelas in för en release senare i år. Bandet går på scenen 20:00 och det är FRI ENTRÉ! Räkna med två riktigt ösiga spelningar med låtar från bandets tre plattor – den Chips K-producerade ”Something’s Dripping”, debuten ”Bonafide”, samt senaste releasen ”Fill your Head With Rock”.

Bandets hemsida: http://www.bonafiderocks.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>