VINN Imperial State Electric ”In Concert” på vinyl (+tröstpriser) *AVSLUTAD TÄVLING*

Dagens release är dessutom veckans platta. Den här pangskivan med Nicke Anderssons IMPERIAL STATE ELECTRIC känns bara helt självklar för en tävling eller utlottning. Det får bli utlottning. Skivan släpps på både CD och vinyl. Vi har kommit över vinylen. Så om du vill vinna den här 10-tumsvinylen gör du bäst i att sparka iväg ett mail med namn och adress till tavling@metalguide.nu (+märk meddelandet ”nicke andersson”). Vi lottar ut en vinylplatta och så har vi fem tröstpriser på det (läs om dessa längre ned). Dragningen äger rum 31 maj.  *TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD OCH VINNARNA HAR KONTAKTATS VIA E-POST*

TRÖSTPRISER: Vi har fem ursnygga bonusplattor redo att skickas ut till en handfull lyckliga. Det rör sig om Nicke Anderssons gamla projekt THE SOLUTION och låten ”I Have To Quit You”. Den här singeln är på CD men i vinyl-look. Ett riktigt samlarobjekt från 2004. Vi tackar vår hemliga sponsor för singlarna och njuter av videon till låten här nedan.

Alla som är med i utlottningen av IMPERIAL STATE ELECTRIC-vinylen deltar samtidigt i utlottningen av CD-singeln nedan. Faktiskt bland det bästa vår käre Nicke skrivit! Lyssna själv…