SWEDEN ROCK RAPPORT: PRESSKONFERENS med Steel Panther

Ett av världens mest provocerande och grova band ska ge en presskonferens på Sweden Rock.  Ett band vars shower är ett enda stort komedinummer. Jag hade inga jättehöga förväntningar direkt, och tur var väl det.

De kommer in och möts av ett stort jubel, sätter sig. Lexxi börjar spegla sig, och där är showen igång. En kille ifrån Kroatien ställer en fråga, får inget seriöst svar. Satchel (gitarr) anklagar undertecknad för att ha stirrat på hans skrev. Michael Starr (sång) sjunger “Holy Diver” och visar hur bra han är på att läppsynka. Lexxi petar ner vatten och läskflaskorna de fått. En av de pressansvariga ställer upp flaskorna igen. Lexxi petar ner dem igen. Stix(trummor) skakar på huvudet. Michael ger sig på min kära kollega Michelle och följs av Satchel och Lexxi. Hon fick nästan inte komma till tals.

Lexxi Foxxx, Satchel, Michael Starr, Stix Zadinia

Nå, vi kan nog konstatera att en presskonferens med Steel Panther inte är något för den intellektuella. Men kul, det har man. Riktigt jävla roligt. Vi bandade såklart, och ni som är intresserade kan se och lyssna här nedan. Varnar känsliga lyssnare dock.